vineri, 18 mai 2012

Adidasi originali sau nu?



Adidasii pe care i-am cumparat sunt adidasi originali?


Datorita globalizarii, marii producatori de adidasi, au ales sa fabrice marfa lor in tarile asiatice unde costurile
cu forta de munca sunt semnificativ reduse. Replicile pe care le intalnim astazi pe piata sunt din ce in ce mai bune si apropiate de modelele originale.

Cum putem determina daca adidasii pe care i-am cumparat sunt adidasi originali si nu replici.

  • In cazul adidasilor Puma, lucrurile sunt simple: pe eticheta din interiorul adidasului este cusut un filigram care indica originalitatea produsului cumparat.
  • In cazul adidasilor Nike, este important ca pe cutie, dar si pe eticheta din interiorul adidasului sa fie specificate si marimile americane. Pentru replici, aceasta marime nu este indicata. In plus datorita faptului ca sunt replici, marimile nu corespund, adica sunt mai mici decat ar trebui sa fie.
  • Adidasii trebuie sa ii primiti in cutia originala. Cutiile de la Adidas, Nike, Puma, Vans sunt cutii robuste care nu se deformeaza usor pentru a proteja marfa. In cazul replicilor, cutiile se desfac foarte usor si sunt confectionate din carton de proasta calitate.
  • In cazul majoritatii adidasilor, exista un cod unic ( codul de produs ) care este inscris atat pe cutie cat si pe eticheta din interiorul adidasului. Aceste doua coduri trebuie sa fie identice.
  • Daca pretul produsului pe care doriti sa il achizitionati, este prea mic, atunci ar trebui sa va puneti un semn de intrebare inainte de a achizitiona adidasii in cauza.

Sper ca aceasta informatie sa va fie utila. Daca aveti comentarii sau o experienta neplacuta la cumpararea online a unei perechi de adidasi, nu ezitati sa ne lasati un feed-back.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu