joi, 23 februarie 2017

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017

Pentru ca sezonul cald se apropie cu pasi repezi, iata cateva tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017. De cativa ani, adidasii sunt un accesoriu foarte prezent in tinutele casual, dar si in tinutele elegante. Probabil lejeritatea cu care pot fi purtati, i-au propulasat pe podiumuri in moda femeilor dar si a barbatilor. Si anul acesta, marile case de moda s-au intrecut in a prezenta tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017. Iata cateva astfel de tinute sport. Sper sa va incante :) !

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu fuste

Desi fusta plisata este o fusta eleganta, dupa cum puteti observa, poate fi incadrata intr-o tinuta casual cu adidasi. Tinuta astfel obtinuta, capata lejeritate. Gandeste-te ca poti purta in geanta si o pereche de pantofi eleganti cu care sa inlocuiesti adidasii, doar ca in imaginile urmatoare tinutele casual nu pot fi asortate cu pantofi eleganti.

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu fuste

Tinute sport cu pantaloni scurti


Pantalonii scurti sunt cel mai usor de integrat intr-o tinuta sport. Usor de imbracat si de purtat, pantalonii scurti se afla si in atentia marilor case de moda. Iata doua astfel de tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017.

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu pantaloni scurti

Tinute sport cu hanorace dama


Nu am putut sa nu includ in prezentare astfel de tinute cu hanorace. Sunt atat de interesante si de spectaculoase... sper sa fie pe placul vostru... Asociaza-le cu sostete inalte, bustiere, adidasi in culori identice sau diferite. Fii la moda in primavara vara 2017.

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu hanorace

Tinute sport dama, cu pantaloni lungi


In acest caz, alegerile sunt multiple. Majoritatea tinutelor sport pentru femei sau barbati, sunt tinute sport cu pantaloni lungi. Acesta este si motivul pentru care mi-a fost mult mai usor sa gasesc astfel de tinute sport.

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu pantaloni lungi

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu pantaloni

Tinute sport pentru femei la moda primavara vara 2017 | Tinute sport cu pantaloni de trening
Inspira-te din aceste tinute sport la moda primavara vara 2017. Afla ce se poarta in materie de moda 2017 pentru a stii cum sa te imbarci la sala. :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu